Perjantai 6.1.2017 – Toinen harjoituspäivä

Organisaatio sanoi tänään olevan 1000 km päivä, ja jostain kuulin että olivat miettineet josko jättäisivät tehtävät antamatta ja lähtisivät itse lentämään. Hehheh.

Eilen juteltiin että voitaisi ottaa päivittäin lyhyitä06 videoita joissa pilotit kommentoi päivää ennen ja/tai jälkeen lennon. Kokeiltiin sitä Antin kanssa tänään gridissä. Homma meni hyvin, ja ainoa mikä pitää sopia on se, mistä tietää että kuvaus on alkanut ja mistä tietää että tarinointi on päättynyt. Video tuntui saavan kiitoksia, joten sitä jatketaan. Täytyy vaan katsoa miten se sujuu lentojen jälkeen, sillä kaikilla tuntuu olevan kiire pistää kone parkkiin ja sen jälkeen suoriutua lähettämään igc-fileä ja sitten onkin aika mennä suihkuun ja muille iltatoimille.

Tehtävät eivät olleet ihan 1000 km luokkaa, 18 m luokan 580 km tehtävä suuntautui etelä-pohjoissuuntaan, 15 m luokan 496 km ja Avoimelle luokan 609 km, jotka molemmat suuntautuivat länteen ja takaisin.

B-tehtävät annettiin jo aamulla ja ne olivat reilut 100 km lyhyemmät, niitä ei kuitenkaan tarvittu ja pojat pääsivät lentämään todella hyvään keliin.

Katja