Perjantai 13.1.2017 – Vapaapäivä

Ja taas tuli sadetta. Päivä peruttiin jo aamuisessa tekstiviestissä joka lähetetään joukkueenjohtajille ja päivä julistettiin myös viralliseksi lepopäiväksi.

Rennon aamun päätteeksi lähdin talolle ja kentälle katsomaan missä kaikki ovat. Halosen veljekset ja Timo löytyi koneelta sitomassa niitä paremmin maahan kiinni, koska luvassa oli voimakkaita puuskia. Mara oli seuraamassa miten koneen korjaus sujuu ja Antti ja Johanna olivat lähteneet aamulla Melbourneen.

Siispä me päätettiin lähteä King Valleyn viinitarhoille vähän ajelulle. Maisteltiin muutamia viinejä ensin yhdessä paikassa, Dal Zotto-nimisessä paikassa käytiin lounaalla. Talo oli rakennettu pelkästään aaltopellistä ja meteli sen sisällä oli aikamoinen, koska syömässä oli muutama isompi seurue. Käytiin sen jälkeen vielä Pizzini-nimisessä paikassa. Mutta viinit nyt eivät olleet mitenkään mieleenpainuvan ihmeellisiä, ostin kuitenkin pullon roseeviiniä ihan vain muistoksi.

Illalla kentällä oli Australia ilta, jonne piti ostaa liput etukäteen (25 $), joita kukaan ei kuitenkaan kysellyt. Pakko sanoa että hinta oli aika suolainen, sillä syötäväksi sai cocktail-paloja joita tarjoilijat kantoivat. Niitä oli viittä erilaista, kaikki aika pieniä. En millään olisi maksanut 5$ kustakin suupalasta.

Juttelin illalla Andyn (Maddocks) kanssa joka kertoi että Maran kone on jo melkein kunnossa ja aamulla tehdään viimeistelytyöt.

Katja