Perillä – Joukkue koossa

Matka alkoi meidän viimeisten osalta maanantaiaamuna Länsisatamasta. Aku, Markku, Antti, Nikke ja avustajat olivat jo saapuneet paikalle viikonlopun aikana.

Kristian ja Kimmo lähtivät tuntia aikaisemmin Tallink Siljalla, kun Mikko, Ari, Simo ja minä lähdettiin Eckerö Linellä. Jostain kumman syystä Kristian ja Kimmo pääsivät Pociunaihin 2 tuntia meitä aiemmin. Mitäköhän me muut tehtiin sillä aikaa…? Ensin aikaa meni reilusti kun seurattiin Tallinnan tiekylttejä jotka johdatti päinvastaiseen suuntaan kuin mihin oli tarkoitus mennä, käytiin rauhassa syömässä Porto Resort:issa (suosittelen!) ja hämmästeltiin matkalla venäläistä kahvilaa josta ei saanut kahvia, mutta vodkaa kylläkin.

Proto Resortissa ruokia odotellessa katseltiin kuinka taivaanrannassa möyrysi ukkonen ja pohdittiin millaiseen myteriin jouduttaisi matkalla, ilma oli todella painostava. Päädyttiin ajelemaan jonkun matkaa sateessa, mutta mitään kummempia myrskyjä ei sattunut meidän reitille.

Ilta oli jo pimeä kun vaunut saatiin leiriin paikalleen. Sijainti on todella hyvä, vaunut on kivasti puiden varjossa ja vessa- ja suihkukontit on ihan lähellä.

Onneksi kuppila oli vielä auki hyvän aikaa, ja sinne osa meistä päätyikin tarinoimaan ja pohtimaan tulevien viikkojen juttuja.

Katja