Etsitkö toisenlaista sisältöä yritystapahtumaan tai markkinointiin ympäristöystävällisen ja vauhdikkaan lajin tuomana? Jos vastauksesi on kyllä, olemme oikea yhteistyökumppani yrityksellesi. Etsimme yhteistyökumppaneita projektiimme.

Voimme tarjota näkyvyyttä kilpailuissa ja joukkueen virallisilla nettisivuilla, olla käytettävissä asiakastilaisuuksissa, tuoda kalustoa esille yritystapahtumaan tai lennättää yrityksen henkilöstöä yhteistyökumppaneineen purjelentokoneella. Pystymme myös toimittamaan aidon lentosimulaattorin tapahtumaan, oli se suunnattu yrityksen henkilöstölle tai asiakkaille. Yhteistyömme voi olla erittäin monimuotoista tai hyvin yksinkertaista, jokaiselle kiinnostuneelle pystytään räätälöimään oma paketti, josta saadaan paras mahdollinen markkinoinnillinen hyöty. Alla muutamia esimerkkej¤ yhteistyömahdollisuuksista:

Esimerkki 1.

Lennätys purjekoneella kolmelle ja näkyvyys MM-joukkueen nettisivuilla. Lennätys sopii mainiosti avain-asiakkaille, työntekijöiden palkitsemiseen tai kokouspäivän kohokohdaksi. Lennätysten määrää voidaan muokata toiveiden mukaan.

Esimerkki 2.

Simulaattori yritystapahtumaan, näkyvyys MM-joukkueen kuljetuskalustossa sekä nettisivuilla. Simulaattori on hyvä väline tuomaan ainutlaatuista sisältöä messuosastolle tai henkilökunnan juhliin. Näkyvyys kuljetuskalustossa tavoittaa ilmailunharrastajat pohjoismaiden johtavissa harrasteilmailukeskuksissa. Tämä tarkoittaa kymmeniä tuhansia ilmailijoita, joiden joukossa useita yritysten päätöksentekijöitä.

Esimerkki 3.

Näkyvyys joukkueen nettisivuilla. Joukkueen nettisivut tavoittavat Suomalaisen purjelento- ja ilmailuyhteisön kattavasti. Joukkueen sivut tulevat seuraamaan joukkueen valmistautumista kilpailuun koko projektin ajan.