Tervetuloa kaikille purjelentäjille ja seuralaisille tarkoitetulle Purjelennon Pakkasparlamenttiristeilylle 8.-10.2.2020. Lauantaina parlamenttiohjelma aloitetaan iltapäivällä, sunnuntaina halukkailla on mahdollisuus piipahtaa Tukholman hulinassa.

Molempina iltoina meille on varattu yhteinen illallinen. Menomatkalla nautimme seisovan pöydän antimista ja paluumatkalla on tarjolla kolmen ruokalajin illallinen laivan à la carte-ravintolassa.

Pakkasparlamenttiin osallistuville on tarjolla kokoustiloissa kahvia, teetä ja hedelmiä.

Aikataulu: lähtö Helsingistä la 8.2. klo 17.15, paluu ma 10.2. klo 10.10, laiva Viking Gabriella.

Ohjelma

Lauantai

10.30-10.45 Hyttiavaimet jaetaan satamassa maajoukkueen aamutapaamiseen tuleville /Hannu Halonen
11.00-14.00 Maajoukkueen ohjelma
14.00-15.00 Tauko
14.00-14.30 Loput hyttiavaimet jaetaan satamassa /Katja Soikkeli 
15.00-16.30 Seminaariohjelma
16.30-17.00 Tauko
17.00-18.00 Seminaariohjelma
20.00 Illallinen, The Buffet-ravintola

Päivän aiheet

  • SIL -puheenjohtajan tervehdys
  • Nykyaikainen kilpapurjelento
  • Lentäminen ja harjoittelu Espanjassa
  • Purjelentosää

Sunnuntai

10.30-12.00 Seminaariohjelma
12.00-12.45 Tauko
12.45-15.30 Seminaariohjelma
17.30 Illallinen ja edellisen kauden palkitsemiset À la carte-ravintola

Päivän aiheet

  • Gliding Safety index
  • Purjelennon riskikartoitus
  • Gliding marketing
  • Jonker Sailplanes

Esitelmöitsijöinä mm. Markus Ganev (Uppsala Masters), Arne Boye-Møller (Jonker Sailplanes), Hannu Halonen, Aku Jaakkola, Tapio Tourula, Antti Koskiniemi

Ohjelman lisäykset ja tarkennukset myöhemmin tällä sivulla.

Satamassa ilmoittautuminen

Hyttiavaimet/laivaannousukortit jaetaan satamassa kahdessa erässä. Ensin klo 10.30-10.45 niille, jotka ovat tulossa maajoukkueen tapaamiseen. Avaimet jakaa Hannu Halonen. Sen jälkeen loput kortit/avaimet saa satamasta klo 14.00-14.30, jotka jakaa Katja Soikkeli. Jos myöhästyt tästä ajankohdasta, saat avaimesi ryhmälähtöselvitys-tiskiltä kirjekuoressa nimelläsi varustettuna. Huomaa että avaimet löytyvät matkustajan nimellä eli niitä ei ole ryhmitelty hyteittäin tai pariskunnittain.

Ilmoittautuminen & peruuttaminen

Ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli kuitenkin haluat osallistua, ota yhteyttä Katja Soikkeliin katja@gliding.fi puh. 0400 411595

Matkan peruuttaminen on mahdollista 10 päivää matkan jälkeen lääkärintodistusta vastaan, peruutukset tulee tehdä suoraan Viking Linelle.

Muut kysymykset: Simo Kettunen simo.kettunen@outlook.com

Laivalla nähdään!

Hinnasto

Parlamenttimaksu

20 €/hlö
Sisältää viikonlopun parlamenttiohjelman, kokoustiloissa tarjolla kahvia ja hedelmiä.

Risteilyhinnat

Hinnat ovat per henkilö. Hinta muodostuu samassa hytissä matkustavien henkilöiden lukumäärän mukaan.

LUX-hyttiluokka
1 henkilö hytissä 349,00 €/hlö
2 henkilöä hytissä 224,00 €/hlö
LYX-hyttiluokka LOPPUUNMYYTY
1 henkilö hytissä 279,00 €/hlö
2 henkilöä hytissä 189,00 €/hlö
A4T-hyttiluokka
1 henkilö hytissä 239,00 €/hlö
2 henkilöä hytissä 168,00 €/hlö
3 henkilöä hytissä 153,00 €/hlö
A4-hyttiluokka
1 henkilö hytissä 229,00 €/hlö
2 henkilöä hytissä 163,00 €/hlö
3 henkilöä hytissä 152,00 €/hlö
B4-hyttiluokka
1 henkilö hytissä 213,00 €/hlö
2 henkilöä hytissä 155,00 €/hlö
3 henkilöä hytissä 144,00 €/hlö

Risteilyhinta sisältää:

  • Risteilyn valitsemassanne hyttiluokassa
  • Buffet-meriaamiainen meno-paluu
  • Lauantaina Buffet-illallinen
    sis. valko/punaviini, olut, virvokkeet, kahvi/tee
  • Sunnuntaina illallinen à la carte ravintolassa sis. lähdevesi, muut juomat omakustanteisesti.
  • LUX ja LYX hyteissä matkustaville Premium-aamiainen
  • Tutustu hyttiluokkiin Viking Linen sivustolla

Alkupalavaihtoehdot

Liha: Kevyesti savustettua viskimarinoitua hirveä, parsaa, hasselpähkinöitä, pikkelöityjä sinapinsiemeniä ja sinihomejuustokreemiä
Kasvis: Kasvisversio Viking Linen tapaan

****

Pääruokavaihtoehdot
Kala: Haudutettua turskaa, ruskistettua hollandaisekastiketta, fenkolia, piparjuurta ja duchesseperunoita
Liha: Ibericoporsaan filettä, punaviinikastiketta, chipotle-bearnaisekastiketta, kauden vihanneksia ja peruna-chorizokakkua
Kasvis: Sitruunamarinoitua grillattua suippokaalia, papuja, kesäkurpitsaa ja hasselpähkinävinaigretteä

****

Jälkiruoka
Karamellisoitua Ahvenanmaan pannukakkua ja vaniljajäätelöä

 
Close Menu